Terrorizer - World Downfall. Strona: 1

Terrorizer - World Downfall Dodano: 2011-02-11 22:42

piękna płyta :-) w tematyce old schoolowego grind core nadal jest podręcznikowa można by powiedzieć, nic się właściwie nie zestarzała wg. mnie, przynajmniej jeśli chodzi o takie granie, czuć że te dzwieki wypływają prosto z serca i przynosza spora radoche, zero wysilania się, zero kalkulacji, czysty grincoreowy spontant :-)

Terrorizer - World Downfall Dodano: 2011-02-11 23:24

cellar_door napisał(a):
piękna płyta :-) w tematyce old schoolowego grind core nadal jest podręcznikowa można by powiedzieć, nic się właściwie nie zestarzała wg. mnie,

Chyba podobnego zdania byli sami muzycy, nagrywając po latach "Darker Days Ahead", które właściwie jest powtórką z rozrywki. Ale fakt czas bardzo łaskawie obszedł się z tym krążkiem, dalej słucha się tego świetnie i na wielkim luzie. Wzorowy przykład grindu, nie tylko w tej mniej flakowo-krwistej odmianie, i filar ekstremalnej muzyki w ogóle:).

Nigdy nie rób tego, co może zrobić ktoś inny

Dodano: 2011-03-22 08:07

wczoraj sobie wałkowąłem na noc generalnie bardzo mi sie podoba to pierdolnięcie które ze soba niesie ten album :)) no i Sandoval tłucze tam nie gorzej, o ile nie lepiej niż w Morbid Angel :D

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło